CHEF'S TABLE

Ongedwongen gastronomisch genieten

Robuusk serveert elke maand opnieuw een vast menu in het atelier. Je tafelt er eerlijk en heerlijk in een relaxed huiskamersfeer met open keuken. Op bepaalde weekendavonden kan je aanschuiven aan tafel om te genieten van innovatieve, gastronomische gerechten. Plaatsen en data zijn beperkt. De ervaring is exclusief.

DE FORMULE

  • Robuusk serveert elke maand een nieuw vast menu in het atelier.
  • Het maandmenu is uitgebreid, gastronomisch en varieert van 7 tot 9 gangen.
  • Je kan aanschuiven aan tafel op bepaalde vrijdag- en zaterdagavonden. De data worden telkens de maand vooraf gecommuniceerd. Schrijf je in op de nieuwsbrief om als eerste het menu te ontdekken.

HET MENU

dashi merengue – zalm – daikon

taco - zeebaars  – mango

watermeloen - burrata - tomaat - basilicum 

tonijn – nori – miso

asperges - skrei - tatjespap - hoeve ei - truffel 

                     chawanmushi gerookte paling 

extra 1/2 kreeft bbq – bloemkool – dashi beurre blanc 25 euro

jonge eend - hummus - aubergine chermoula - polenta - harissa & dadels

koffie – blondie – chocolade – tonkaboon

76 euro

DE DATA

Mei

Vrijdag 13 Mei

Zaterdag 14 Mei  (volzet catering)

vrijdag 20 Mei  

zaterdag 21 Mei

vrijdag 27 Mei

zaterdag 28 Mei  (volzet catering)

zondag 29 Mei

Juni

vrijdag 3 Juni

zaterdag 4 juni

vrijdag 10 juni

zaterdag 11 juni

vrijdag 17 juni

zaterdag 18 juni (catering)

RESERVEREN

Reserveren kan telefonisch: 0484/55 27 99 of via mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Tafelgasten met allergieën serveren we een ingekort menu. Dit wordt gecompenseerd door extra smaak en aangepaste porties in het menu. Eventuele aanpassingen in het menu kunnen een extra kost bovenop de menuprijs betekenen.

Aan onze chef’s table kunnen we helaas geen volledig vegetarische of veganistische menu’s serveren, noch menu’s met uitsluitend vlees.

De plaatsen in het atelier zijn beperkt. Schrijf je in op onze nieuwsbrief om als eerste de volgende menu’s en reservatiedata te kennen.

SCHRIJF JE IN OP ONZE NIEUWSBRIEF EN ONTVANG HET WEEKMENU

  • Spoorweg­straat 326
  • 8200 SINT MICHIELS
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  • 0484 55 27 99