CHEF'S TABLE

Ongedwongen gastronomisch genieten

Robuusk serveert elke maand opnieuw een vast menu in het atelier. Je tafelt er eerlijk en heerlijk in een relaxed huiskamersfeer met open keuken. Op bepaalde weekendavonden kan je aanschuiven aan tafel om te genieten van innovatieve, gastronomische gerechten. Plaatsen en data zijn beperkt. De ervaring is exclusief.

DE FORMULE

  • Robuusk serveert elke maand een nieuw vast menu in het atelier.
  • Het maandmenu is uitgebreid, gastronomisch en varieert van 7 tot 9 gangen.
  • Je kan aanschuiven aan tafel op bepaalde vrijdag- en zaterdagavonden. De data worden telkens de maand vooraf gecommuniceerd. Schrijf je in op de nieuwsbrief om als eerste het menu te ontdekken.

HET MENU

taco butternut – gerookte makreel – geitenkaas

dashi merengue – zalm – daikon

butcher’s buikspek – brioche 

tonijn – nori – miso

coquille – karnemelk – knolselder

oester – plankton – zeebaars

flammkuchen – kreeft – ui – spek – comte  extra gerecht 20 euro

jonge eendenborst – pastinaak – rode biet

matcha – banaan – kokos

69 euro p.p.

DE DATA

Januari

Vrijdag 21 Jan

Zaterdag 22 Jan: Volzet

vrijdag 28 Jan

Zaterdag 29 Jan: Volzet

Februari

vrijdag 4 Febr

Zaterdag 5 febr

vrijdag 11 Febr

Zaterdag 12 Febr

zondag 13 Febr

Maandag valentijn Special 14 Febr

vrijdag 18 Febr

Zaterdag 19 Febr

RESERVEREN

Reserveren kan telefonisch: 0484/55 27 99 of via mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Tafelgasten met allergieën serveren we een ingekort menu. Dit wordt gecompenseerd door extra smaak en aangepaste porties in het menu. Eventuele aanpassingen in het menu kunnen een extra kost bovenop de menuprijs betekenen.

Aan onze chef’s table kunnen we helaas geen volledig vegetarische of veganistische menu’s serveren, noch menu’s met uitsluitend vlees.

De plaatsen in het atelier zijn beperkt. Schrijf je in op onze nieuwsbrief om als eerste de volgende menu’s en reservatiedata te kennen.

SCHRIJF JE IN OP ONZE NIEUWSBRIEF EN ONTVANG HET WEEKMENU

  • Spoorweg­straat 326
  • 8200 SINT MICHIELS
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  • 0484 55 27 99