CHEF'S TABLE

Ongedwongen gastronomisch genieten

Samen met mensen die je graag hebt ongedwongen genieten van innovatieve, gastronomische gerechten. Eerlijk en heerlijk tafelen in een ongedwongen huiskamersfeer met open keuken. Dat is waar chef’s table voor staat.

DE FORMULE

  • Robuusk serveert elke maand een nieuw vast menu in het atelier.
  • Het maandmenu is uitgebreid, gastronomisch en varieert van 7 tot 9 gangen.
  • Je kan aanschuiven aan tafel op bepaalde vrijdag- en zaterdagavonden. De data worden telkens de maand vooraf gecommuniceerd. Schrijf je in op de nieuwsbrief om als eerste het menu te ontdekken.

HET MENU

jerky watermelon – tomaat – shiso

Zeebrugse garnaaltjes – avocado – prei

rode poon – Oost-Indische kers

canard à l'orange – naan

schorsvel – ansjovis – nori 

chawanmushi – langoustine – groene asperges

kalfszwezerik – tuinboon – gremolata – asperges

kalfswangetjes – truffel – shiitake 

aardbei – rabarber – crème anglaise

Prijs € 75/persoon

Reserveer nu telefonisch voor deze data:

  • vrijdag 18 juni
  • zaterdag 19 juni
  • vrijdag 25 juni
  • zaterdag 26 juni

+32 (0)484 552 799

Het is super als je ons al bij reservatie informeert over eventuele allergieën. Dat geeft ons de tijd en de kans om met gepaste ingrediënten een waardig en even origineel alternatief voor je te creëren.

Tafelgasten met allergieën serveren we een ingekort menu. Dit wordt gecompenseerd door extra smaak en aangepaste porties in het menu. Eventuele aanpassingen in het menu kunnen een extra kost bovenop de menuprijs betekenen.

Aan onze chef’s table kunnen we helaas geen volledig vegetarische of veganistische menu’s serveren, noch menu’s met uitsluitend vlees.

De plaatsen in het atelier zijn beperkt. Schrijf je in op onze nieuwsbrief om als eerste de volgende menu’s en reservatiedata te kennen.

Chef’s table - private experience

  • Robuusk serveert elke maand een nieuw vast menu in het atelier.
  • Het maandmenu is uitgebreid, gastronomisch en varieert van 7 tot 9 gangen.
  • Je kan aanschuiven aan tafel op bepaalde vrijdag- en zaterdagavonden. De data worden telkens de maand vooraf gecommuniceerd. Schrijf je in op de nieuwsbrief om als eerste het menu te ontdekken.

ALTIJD SFEER

INTERESSE?

SCHRIJF JE IN OP ONZE NIEUWSBRIEF EN ONTVANG HET WEEKMENU

  • Spoorweg­straat 326
  • 8200 SINT MICHIELS
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  • 0484 55 27 99