CHEF'S TABLE

Ongedwongen gastronomisch genieten

Samen met mensen die je graag hebt ongedwongen genieten van innovatieve, gastronomische gerechten. Eerlijk en heerlijk tafelen in een ongedwongen huiskamersfeer met open keuken. Dat is waar chef’s table voor staat.

DE FORMULE

  • Robuusk serveert elke maand een nieuw vast menu in het atelier.
  • Het maandmenu is uitgebreid, gastronomisch en varieert van 7 tot 9 gangen.
  • Je kan aanschuiven aan tafel op bepaalde vrijdag- en zaterdagavonden. De data worden telkens de maand vooraf gecommuniceerd. Schrijf je in op de nieuwsbrief om als eerste het menu te ontdekken.

HET MENU (JULI)

watermelon jerky – burrata – olijvencrumble

zeebrugse garnaaltes – avocado – prei

zeebaars – limoen – tom ka kai

butcher’s buikspek – hangop – brioche – radijs

tonijn – katsuobushi – koriander

chawanmushi – langoustine – groene asperges

28 dagen gerijpte holstein rib eye binchotan – Thaise bearnaise – aubergine

mango – kokos – jasmijnrijst

69 euro

Chef’s table - private experience

  • Robuusk serveert elke maand een nieuw vast menu in het atelier.
  • Het maandmenu is uitgebreid, gastronomisch en varieert van 7 tot 9 gangen.
  • Je kan aanschuiven aan tafel op bepaalde vrijdag- en zaterdagavonden. De data worden telkens de maand vooraf gecommuniceerd. Schrijf je in op de nieuwsbrief om als eerste het menu te ontdekken.

INSCHRIJVEN

CHEF'S TABLE VAN 30 JULI

vrijdag 30-07-2021 18:00 -23:30

CHEF'S TABLE VAN 31 JULI

zaterdag 31-07-2021 18:00 -23:30

CHEF'S TABLE VAN 1 AUGUSTUS

zondag 01-08-2021 18:00 -23:30

ALTIJD SFEER

SCHRIJF JE IN OP ONZE NIEUWSBRIEF EN ONTVANG HET WEEKMENU

  • Spoorweg­straat 326
  • 8200 SINT MICHIELS
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  • 0484 55 27 99