Menu voor dinsdag 18 & woensdag 19 augustus

Voorgerecht

 

Vitello tonato Robuusk-style

Pastrami van kalfspicanha – bonitocrème – kerstomaat – avocado – frisée - vitelotte noir 

 

10 euro

 

Hoofdgerecht

 

Tikka masala

Metsaus op basis van verse tomaten, kokosmelk, huisgemaakte garam masala 

koriander, fenegriek, komijn, kaneel, chili, kurkuma, gember, anijs, karwij, look ...

Malse maiskip – rijstschotel met verse groentjes 

 

12 euro

 

Vegi

 

Burrata salade – 3 x meloen – portogelei

Kappers – augurk - radijs – tomaatblokjes – jonge komkommer – basilicum

Cavaillon, honing & watermeloen

 

12 euro

  • Hits: 169

SCHRIJF JE IN OP ONZE NIEUWSBRIEF EN ONTVANG HET WEEKMENU

  • Spoorweg­straat 326
  • 8200 SINT MICHIELS
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  • 0484 55 27 99