Take away menu voor dinsdag 24 tot zaterdag 28 november

Voorgerecht

ceci n'est pas un toast champignon

Roti paratha – boschampignons – gepekelde eidooier – jonge spinazie –hummus van knolselderij

 

12 euro

(5 minuten opwarmen in de over op 180°C)

 

Vegi

Tajine met paneer en amandelschilfers

Marokkaanse stoofschotel met Râs al hânout

wortel – ui – look – courgette – aubergine – knolselderij – kikkererwten & couscous

 

12 euro

 

Fish

Tajine met schelfvishaasje

Marokkaanse stoofschotel met Râs al hânout

wortel – ui – look – courgette – aubergine – knolselderij – kikkererwten,... & couscous

 

14 euro

 

CARNI

 

Dirty Durum Deluxe Wagyu – sublieme editie van de Robuusk-klassieker

Wagyu Brisket BBQ-saus – cheddar

coleslaw – mais – witte bonen – komkommer

gele rozijnen – radijs – koolrabi – rucola

 

16 euro

 

Dessert

 

Ruby cheesecake cheesecake

crème met ruby chocolade

tuilles van quinoa – amandelcrumble – basilicumcrémeux

 

ruby chocolade : https://nl.wikipedia.org/wiki/Roze_chocolade

 

7 euro

  • Hits: 32

SCHRIJF JE IN OP ONZE NIEUWSBRIEF EN ONTVANG HET WEEKMENU

  • Spoorweg­straat 326
  • 8200 SINT MICHIELS
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  • 0484 55 27 99