Take away menu voor vrijdag 4 & zaterdag 5 Juni

weekendmenu 4 & 5 juni

 

VOORGERECHT(NOG 4)

Vietnamese beefsalade

onglet – Vietnamese dip – pindacrunch
boekweit – watermeloen – sojascheuten

12 euro
 

CARNI(uitverkocht)

 

Paella Robuska

chorizo – gegrilde maiskip – vadouvan limarijst – kritharaki
jonge wortel – venkel – puntpaprika – courgette – feta

15 euro
 

FISH (uitverkocht)

 

 

Caesargarnaalcocktail

grijze garnaal – rivierkreeftje
quinoa – parmezaan – hoeve-ei – dille
tomaat – broccoli – zoetzure sjalot – caesardip

16 euro
 

VEGGIE(uitverkocht)

 

Daikonsteak

quinoa – parmezaan – hoeve-ei – dille
tomaat – broccoli – zoetzure sjalot

12 euro
 

DESSERT

Warme appelcrumble

vanille – speculaas – mascarpone

7 euro

 
  • Hits: 11

Take away voor vrijdag 28 & zaterdag 29 Mei

CARNI

Thais meatloaf

gemengd gehakt
gember – galanga – look – Thaise basilicum – chili
Massaman curry – sweet plum sauce
basmatirijst – lentegroentjes

13 euro
 

FISH  (uitverkocht)

 

Tongrolletjes

saffraan-sinaassaus
Libanese bulgursalade
groene asperges – boontjes – tomaat – jonge komkommer
gepekelde rode ui – munt – bladpeterselie

15 euro
 

VEGGIE  (uitverkocht)

 

Libanese bulgursalade met halloumi

groene asperges – boontjes – tomaat – jonge komkommer
gepekelde rode ui – munt – bladpeterselie

12 euro
 

DESSERT  (uitverkocht)

Millefeuille

amandelbiscuit van ruby chocolade
rood fruit

7 euro

Take away menu voor vrijdag 30 april & zaterdag 1 Mei

VOORGERECHT (UITVERKOCHT)

 

Vitello maccarello

smeuïge crème van gerookte makreel met verse geitenkaas
traaggegaarde kalfsmuis
kappers – gekonfijte san marzano

12 euro
 

CARNI

Rendang met runderwangetjes

Indonesische stoofschotel met al het lekkers uit Azië
jasmijnrijst met kokosmelk & look
lentegroentjes

15 euro
 

FISH

Kabeljauwhaasje

asperges
wittewijnsaus met Brugs witbier, citroengras en lime leaf
gebakken krieltjes

16 euro
 

VEGGIE  (UITVERKOCHT)

 

Verse oesterzwamburger van Kopje Zwam

gebakken krieltjes – asperges

12 euro
 

DESSERT (UITVERKOCHT)

Millefeuille

chocolademousse met mexicaanse mokka – zwartewoudcake

7 euro

  • Hits: 163

Take away menu voor vrijdag 21 & zaterdag 22 Mei

weekendmenu 21 & 22 mei

VOORGERECHT

Ceviche van gebrande zalm

bergamot – mierikswortel – avocado – gepekelde sjalot – chili

12 euro
 

CARNI

Pulled Lam Taco

traaggegaarde lamsbout – chermoulakruiden
cheddar – gekarameliseerde ui – BBQ-saus
tomaat – feta – bulgur – rucola – jalapeño – spitskool – kikkererwten
gremolata munt-yoghurtdip
3 taco’s

15 euro
 

FISH (Uitverkocht)

Gelakte kabeljauw met miso-wittewijnsaus

witte & groene asperges
gepofte kerstomaat – boontjes
witte, rode & zwarte rijst

15 euro
 

VEGGIE

Pulled Jackfruit Taco

pulled jackfruit
cheddar – gekarameliseerde ui – BBQ-saus
tomaat – feta – bulgur – rucola – jalapeño – spitskool – kikkererwten
gremolata munt-yoghurtdip
3 taco’s

12 euro
 

DESSERT (Uitverkocht)

 

amandel-pistachefrangipane
aardbei – citroen – ricotta

7 euro

  • Hits: 77

Take away menu voor vrijdag 23 & zaterdag 24 April

weekendmenu 23 & 24 april

VOORGERECHT

gerookte paling
bulgur – zeewier – groene asperges
yuzu – hangop van Griekse yoghurt
jonge komkommer – granny smith

12 euro
 

CARNI

 

zoetzure gegrilde maiskip
cashew – mango
parelcouscous – lentegroentjes

15 euro
 

FISH (UITVERKOCHT)

 

huisgemarineerde zalm in rode biet, dille, citroen & gin
asperges – lamsoor (ziltig groentje)
nicolaslaatje met verse kruiden – gribichesaus

16 euro
 

VEGGIE (UITVERKOCHT)

geroosterde bietjes – geitenkaas
quinoa – zaden – pitten

13 euro
 

DESSERT

amandelcrumble
crème anglaise – aardbei – rabarber

7 euro

  • Hits: 113

SCHRIJF JE IN OP ONZE NIEUWSBRIEF EN ONTVANG HET WEEKMENU

  • Spoorweg­straat 326
  • 8200 SINT MICHIELS
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  • 0484 55 27 99