Take away menu voor vrijdag 21 & zaterdag 22 Mei

weekendmenu 21 & 22 mei

VOORGERECHT

Ceviche van gebrande zalm

bergamot – mierikswortel – avocado – gepekelde sjalot – chili

12 euro
 

CARNI

Pulled Lam Taco

traaggegaarde lamsbout – chermoulakruiden
cheddar – gekarameliseerde ui – BBQ-saus
tomaat – feta – bulgur – rucola – jalapeño – spitskool – kikkererwten
gremolata munt-yoghurtdip
3 taco’s

15 euro
 

FISH

Gelakte kabeljauw met miso-wittewijnsaus

witte & groene asperges
gepofte kerstomaat – boontjes
witte, rode & zwarte rijst

15 euro
 

VEGGIE

Pulled Jackfruit Taco

pulled jackfruit
cheddar – gekarameliseerde ui – BBQ-saus
tomaat – feta – bulgur – rucola – jalapeño – spitskool – kikkererwten
gremolata munt-yoghurtdip
3 taco’s

12 euro
 

DESSERT

amandel-pistachefrangipane
aardbei – citroen – ricotta

7 euro

  • Hits: 10

Take away menu voor vrijdag 30 april & zaterdag 1 Mei

VOORGERECHT (UITVERKOCHT)

 

Vitello maccarello

smeuïge crème van gerookte makreel met verse geitenkaas
traaggegaarde kalfsmuis
kappers – gekonfijte san marzano

12 euro
 

CARNI

Rendang met runderwangetjes

Indonesische stoofschotel met al het lekkers uit Azië
jasmijnrijst met kokosmelk & look
lentegroentjes

15 euro
 

FISH

Kabeljauwhaasje

asperges
wittewijnsaus met Brugs witbier, citroengras en lime leaf
gebakken krieltjes

16 euro
 

VEGGIE  (UITVERKOCHT)

 

Verse oesterzwamburger van Kopje Zwam

gebakken krieltjes – asperges

12 euro
 

DESSERT (UITVERKOCHT)

Millefeuille

chocolademousse met mexicaanse mokka – zwartewoudcake

7 euro

  • Hits: 93

terug take away vrijdag 16 & zaterdag 17 maart

weekendmenu 16 & 17 april

VOORGERECHT 

velouté van asperges

witte asperges – erwtcrème
krab – hoeve-ei – truffel

 

De veloute opwarmen in een pannetje, en over het gerecht gieten

Het gerecht kan een minutje opgewarmd worden in de microgolf

12 euro
 

CARNI (Uitverkocht)

Taco Friday

Pulled pork carnitas Cuban style

orzopasta & bulgur
tomaat – kool – komkommer
salsa verde met avocado
salsa shirasha met yoghurt & zure room
3 tarwetaco’s

 

De groentjes met sausjes zijn koud

de pulled pork 20 min opwarmen in een voorverwarmnde oven van 180

15 euro
 

FISH (Uitverkocht)

 

Zeeduivel met Thaise curry

Zeeduivel gebakken en traag gegaard
Thaise curry – zeekraal – venkel
bombarijst – lentegroentjes

 

20 min opwarmen in een voorverwarmnde oven van 180

15 euro
 

VEGGIE (Uitverkocht)

 

Tempeh met Thaise curry

tempeh – spitskool – sugarsnaps
Thaise curry – spinazie – bombarijst

 

20 min opwarmen in een voorverwarmnde oven van 180

12 euro
 

DESSERT (Uitverkocht)

 

Malaysian honeycomb cake

karamel – kokos – pandan leaf

7 euro
 

  • Hits: 123

Take away menu voor vrijdag 23 & zaterdag 24 April

weekendmenu 23 & 24 april

VOORGERECHT

gerookte paling
bulgur – zeewier – groene asperges
yuzu – hangop van Griekse yoghurt
jonge komkommer – granny smith

12 euro
 

CARNI

 

zoetzure gegrilde maiskip
cashew – mango
parelcouscous – lentegroentjes

15 euro
 

FISH (UITVERKOCHT)

 

huisgemarineerde zalm in rode biet, dille, citroen & gin
asperges – lamsoor (ziltig groentje)
nicolaslaatje met verse kruiden – gribichesaus

16 euro
 

VEGGIE (UITVERKOCHT)

geroosterde bietjes – geitenkaas
quinoa – zaden – pitten

13 euro
 

DESSERT

amandelcrumble
crème anglaise – aardbei – rabarber

7 euro

  • Hits: 50

Take away menu voor vridjag 26 & 27 Maart

weekendmenu 26 & 27 maart

NOG ENKELE GERECHTEN OVER

gelieve te bellen

VOORGERECHT uitverkocht

Tataki beef sushi – onglet

sushirijst – munt & koriander – oosterse groentjes
dip met ponzu & shrirasha – avocado

12 euro
 

CARNI uitverkocht

 

Bombay maiskip - filet

huisgemaakte garam masala – kokosroom - tomaat
basmatirijst – mangochutney – lentegroentjes

13 euro
 

FISH uitverkocht

 

Zeewolf/kabeljauwballetjes niçoise style

asperges – parmezaanschilfers – bladpeterselie
tomatencoulis – witte wijn – zongedroogde tomaten
pasta met lentegroentjes – groene & zwarte olijven – kappers

15 euro
 

VEGGIE Uitverkocht

Bombay paneer

huisgemaakte garam masala – kokosroom
basmatirijst – mangochutney – lentegroentjes

12 euro
 

DESSERT

mango & passievrucht – yoghurt & kokos
hazelnootcrumble – honing-limoenkaramel

7 euro
 

  • Hits: 219

SCHRIJF JE IN OP ONZE NIEUWSBRIEF EN ONTVANG HET WEEKMENU

  • Spoorweg­straat 326
  • 8200 SINT MICHIELS
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  • 0484 55 27 99