UITVERKOCHT !
LOVE IS ON THE MENU
noordzeekrab
yuzu – sambal – gember
tonijn & kalf
koolrabi-taco – avocado – pico de gallo con piña
coquille
rode biet – appel – peperkoek
mossel & chorizo
knolselder – zeekraal – vadouvan – fregola
schelvis
pompoentoffee – gomasio – risotto – pecorino
lychee
kokosbisquit – cremeux met rozenwater – lycheemeringue
INCLUSIEF Laurent-Perrier Champagne La Cuvée Brut
Volledig menu: 60 euro per persoon
Waar? In het atelier van Robuusk (Spoorwegstraat 326, 8200 Sint-Michiels, Brugge)
Wanneer?
- op zaterdag 13 februari tussen 17u en 19u
- op zondag 14 februari tussen 11u 's ochtends en 3u 's namiddags
Je bestelling is bevestigd na overschrijving van het totaalbedrag op het rekeningnummer dat je via e-mail van ons krijgt. Check zeker je spam als je niet onmiddellijk een mail ontvangt.
Bestel ten laatste op donderdag 11 februari. Vroeger je bestelling plaatsen kan natuurlijk ook.
De chef werkt zoals altijd met verse producten. Daardoor heeft het menu een houdbaarheid van 4 dagen.
Bij de gerechten ontvang je makkelijke en haalbare instructies over hoe je de gerechten het best presenteert.
Vragen i.v.m. allergenen kan je via het online bestelformulier stellen aan de chef.