Geschreven door robuuskARTIKELS op . Geplaatst in GERECHTEN.
Take away menu voor vrijdag 5 & zaterdag 6 maart
VOORGERECHT
(UITVERKOCHT)
Tarte à la tomate
tomaat – courgette – ricotta basilicumpesto – ansjovis – kappers
10 euro
CARNI
(UITVERKOCHT)
Cannelloni met rundsragout & mascarpone
mozarella en parmezaan harissatomatensaus ui – paprika – wortel – selderij – aubergine (ca 30 minuten op te warmen à 180°C)
13 euro
FISH
(UITVERKOCHT)
Kabeljauwhaasje met kruidenkorst van Oud Brugge, peterselie & panko
risotto van bombarijst – knolselderij beurre blanc van savora en mossel (ca 20 minuten op te warmen à 180°C)
15 euro
VEGGIE
(UITVERKOCHT)
Knolseldersteak
traaggeroosterde knolselderij verse humus – parelcouscoussalade olijven – feta – verse kruiden jonge komkommer – venkel
12 euro
DESSERT (UITVERKOCHT)
Robuusks Snickers
chocolademousse – pindacrème chocoladebisquit met appel – dulche de leche
7 euro
|
|