Skip to main content

Take away menu voor vrijdag 5 & zaterdag 6 maart

vOLLEDIG UITVERKOCHT!

 

VOORGERECHT

(UITVERKOCHT)

Tarte à la tomate

tomaat – courgette – ricotta
basilicumpesto – ansjovis – kappers

10 euro
 

CARNI

(UITVERKOCHT)

Cannelloni met rundsragout & mascarpone

mozarella en parmezaan
harissatomatensaus
ui – paprika – wortel – selderij – aubergine
(ca 30 minuten op te warmen à 180°C)

13 euro
 

FISH

(UITVERKOCHT)

Kabeljauwhaasje
met kruidenkorst van Oud Brugge, peterselie & panko


risotto van bombarijst –  knolselderij
beurre blanc van savora en mossel
(ca 20 minuten op te warmen à 180°C)

15 euro
 

VEGGIE 

(UITVERKOCHT)

Knolseldersteak

traaggeroosterde knolselderij 
verse humus – parelcouscoussalade
olijven – feta – verse kruiden
jonge komkommer – venkel

12 euro
 

DESSERT (UITVERKOCHT)

Robuusks Snickers

chocolademousse – pindacrème
chocoladebisquit met appel – dulche de leche

7 euro

  • Hits: 1292