Skip to main content

terug take away vrijdag 16 & zaterdag 17 maart

weekendmenu 16 & 17 april

VOORGERECHT 

velouté van asperges

witte asperges – erwtcrème
krab – hoeve-ei – truffel

 

De veloute opwarmen in een pannetje, en over het gerecht gieten

Het gerecht kan een minutje opgewarmd worden in de microgolf

12 euro
 

CARNI (Uitverkocht)

Taco Friday

Pulled pork carnitas Cuban style

orzopasta & bulgur
tomaat – kool – komkommer
salsa verde met avocado
salsa shirasha met yoghurt & zure room
3 tarwetaco’s

 

De groentjes met sausjes zijn koud

de pulled pork 20 min opwarmen in een voorverwarmnde oven van 180

15 euro
 

FISH (Uitverkocht)

 

Zeeduivel met Thaise curry

Zeeduivel gebakken en traag gegaard
Thaise curry – zeekraal – venkel
bombarijst – lentegroentjes

 

20 min opwarmen in een voorverwarmnde oven van 180

15 euro
 

VEGGIE (Uitverkocht)

 

Tempeh met Thaise curry

tempeh – spitskool – sugarsnaps
Thaise curry – spinazie – bombarijst

 

20 min opwarmen in een voorverwarmnde oven van 180

12 euro
 

DESSERT (Uitverkocht)

 

Malaysian honeycomb cake

karamel – kokos – pandan leaf

7 euro
 

  • Hits: 1218