Skip to main content

Take away menu voor dinsdag 5 tot zaterdag 9 januari

voorgerecht

 

kalfs filet pur – bonitocreme – nicola – kappers – kumquat

 

12 euro

 

hoofdgerechten

 

carni 

Caesar broccoli 

geroosterde kipfilet - parmezaan  – broccoli - parmezaan - ei - dille - zuurdesem

gekonfijte kerstomaat - quinoa met verse kruiden

Caesar dip

 

13 euro

 

vegi 

 

libanese bulgur salade met feta

boontjes - tomaat - jonge komkommer - gepekelde rode ui - gekonfijte citroen

granaatappel - munt – bladpeterselie - zonnebloempitten

 

11 euro

 

 

fish 

 

libanese bulgur salade met huisgepekelde zalm

boontjes - tomaat - jonge komkommer - gepekelde rode ui - gekonfijte citroen

granaatappel - munt – bladpeterselie - zonnebloempitten

 

14 euro

 

 

 

 

  • Hits: 1550