Take away menu voor vrijdag 15 & zaterdag 16 januari
Voorgerecht (UITVERKOCHT)
Thai beef salade
Boekweitnoedels – mango – sugar snaps - sojascheuten
thaise vinaigrette
12 euro
Carni (warm 20 min 170°)
Gegrilde maiskip met huisgemaakte tikka massala
Basmati rijst met groentjes
13 euro
Fish (warm 15 min 170)
Skrei – the Love fish - winterkabeljauw
Tatjespap – geroosterde bloemkool – beurre blanc
14 euro
Vegi (warm 20 min 170)
Hutsepot vegan
stoofpotje met verse vergeten groentjes
Pastinaak – aardpeer – peterseliewortel – knolselder – raapjes
savooikool – aardappel – wortel – prei – spruitjes - ui
11 euro
Dessert
Panna cotta chocolade & kardemon
Creme van tofu, kokos, witte chocolade & limoen
Kokosbisquit
7 euro
- Hits: 1261