Take away menu voor vrijdag 19 & zaterdag 20 februari
VOORGERECHT
tonijntartaar – sushirijst
soja – yuzu – avocado – nori
13 euro
CARNI (uitverkocht)
Stoofpotje van schorsvel
rode wijn – Rodenbach
mosterd – peperkoek – sjalot
knolselder – pastinaak – jonge wortel – champignons
look-rozemarijnpatatjes
14 euro
FISH (uitverkocht)
Thaise fishcakes
kabeljauwballetjes met smaken van verse gember,
look, limoen, koriander, lente-ui, kokosmelk ...
fris, gezond en lekker anders
een van onze absolute favorieten!
14 euro
VEGGIE
Indiase maaltijdsoep met linzen
met o.a. wortel – ui – prei – selder – pastinaak – sojabonen
basmatirijst – croutons – rode linzen – verse kruiden
12 euro
DESSERT
Tearamisu Part Deux
mascarponemousse van matchathee
amandelbisquit – framboosgarnituren
7 euro
- Hits: 1243