Skip to main content

Take away menu voor vrijdag 19 & zaterdag 20 februari

VOORGERECHT

tonijntartaar – sushirijst
soja – yuzu – avocado – nori

13 euro
 

CARNI (uitverkocht)

Stoofpotje van schorsvel

rode wijn – Rodenbach
mosterd – peperkoek – sjalot
knolselder – pastinaak – jonge wortel – champignons
 look-rozemarijnpatatjes

14 euro
 

FISH (uitverkocht)

 

Thaise fishcakes

kabeljauwballetjes met smaken van verse gember,
look, limoen, koriander, lente-ui, kokosmelk ...

fris, gezond en lekker anders
een van onze absolute favorieten!

14 euro
 

VEGGIE

Indiase maaltijdsoep met linzen

met o.a. wortel – ui – prei – selder – pastinaak – sojabonen
basmatirijst – croutons – rode linzen – verse kruiden

12 euro
 

DESSERT

Tearamisu Part Deux

mascarponemousse van matchathee
amandelbisquit – framboosgarnituren

7 euro

  • Hits: 1243