Skip to main content

CHEF'S TABLE VAN 18 JULI

watermelon jerky – burrata – olijvencrumble

zeebrugse garnaaltes – avocado – prei

zeebaars – limoen – tom ka kai

butcher’s buikspek – hangop – brioche – radijs

tonijn – katsuobushi – koriander

chawanmushi – langoustine – groene asperges

28 dagen gerijpte holstein rib eye binchotan – Thaise bearnaise – aubergine

mango – kokos – jasmijnrijst

Prijs € 69/persoon

Het is super als je ons al bij reservatie informeert over eventuele allergieën. Dat geeft ons de tijd en de kans om met gepaste ingrediënten een waardig en even origineel alternatief voor je te creëren.

Tafelgasten met allergieën serveren we een ingekort menu. Dit wordt gecompenseerd door extra smaak en aangepaste porties in het menu. Eventuele aanpassingen in het menu kunnen een extra kost bovenop de menuprijs betekenen.

Aan onze chef’s table kunnen we helaas geen volledig vegetarische of veganistische menu’s serveren, noch menu’s met uitsluitend vlees.

 De plaatsen in het atelier zijn beperkt. Schrijf je in op onze nieuwsbrief om als eerste de volgende menu’s en reservatiedata te kennen.

Evenement-informatie

Startdatum zondag 18-07-2021 18:00
Einddatum zondag 18-07-2021 23:30
Max. deelnemers 12
Ingeschreven 3
Aantal plaatsen 9
Prijs per persoon €69.00
Locatie ROBUUSK ATELIER

Wij accepteren geen inschrijvingen meer