Skip to main content

DE FORMULE

  • Robuusk serveert elke maand een nieuw vast menu in het atelier.
  • Het maandmenu is uitgebreid, gastronomisch en varieert van 8 tot 10 gangen.
  • Je kan aanschuiven aan tafel op bepaalde vrijdag- en zaterdagavonden. De data worden telkens de maand vooraf gecommuniceerd. Schrijf je in op de nieuwsbrief om als eerste het menu te ontdekken.

HET MENU

zalm • ceviche •  mais

nori •  tonijn • kiwi

holsteinertartaar • aardappel • miso

Irish mor oester • varkenspoot

 

zeebaars •  tomaat •  burrata •  watermeloen

handgepelde garnaaltjes •  asperges • rabarber

*Unagi paling • holy mole extra Signature Dish

zeeduivel • boemboe Bali • gado gado

**langoustine lobster roll extra

kalf • sancho • daslook

‘Carrot cake’ •  kokos • yuzu 

9 omakase tasting Menu 79 euro

*10 omakase tasting Menu 95 euro

*11 omakase tasting Menu 115 euro

CHEF'S TABLE

Ongedwongen gastronomisch genieten

Robuusk serveert elke maand opnieuw een vast menu in het atelier. Je tafelt er eerlijk en heerlijk in een relaxed huiskamersfeer met open keuken. Op bepaalde weekendavonden kan je aanschuiven aan tafel om te genieten van innovatieve, gastronomische gerechten. Plaatsen en data zijn beperkt. De ervaring is exclusief.

RESERVEREN

Reserveren kan telefonisch: 0484/55 27 99 of via mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Tafelgasten met allergieën serveren we een ingekort menu. Dit wordt gecompenseerd door extra smaak en aangepaste porties in het menu. Eventuele aanpassingen in het menu kunnen een extra kost bovenop de menuprijs betekenen.

Aan onze chef’s table kunnen we helaas geen volledig vegetarische of veganistische menu’s serveren, noch menu’s met uitsluitend vlees.

De plaatsen in het atelier zijn beperkt. Schrijf je in op onze nieuwsbrief om als eerste de volgende menu’s en reservatiedata te kennen.