RESTAURANT
Robusk serveert lunch en diner op donderdag, vrijdag en zaterdag. En eenmaal per maand ook op zondag.
In één vast menu neemt de chef je mee op ontdekking. Telkens is een uitgelezen pairing met exclusieve wijnen en/of sakes mogelijk.




Lunch
seafood platter
geitenkaas / bell peper / sanbaizu
mowi / framboos / shiso / karnemelk
balfego tonijn / ceci n’est pas un vittelo tonato **
zeewolf / galanga & saffraan / gele biet
pasta truffel / parmigiano 24m / périgord / knolselderij *
hoevekip / peulvrucht / tom kha kai
appel / knolselderij / pecan
Explore: 60 euro p.p.
Taste: 75 euro p.p. *
Chef’s menu: 105 euro p.p. **
DINER
seafood platter
geitenkaas / chillichutney / bell peper
rubia gallega / thai
mowi / framboos / shiso / karnemelk
balfego tonijn / ceci n’est pas un vittelo tonato **
zeewolf / galanga & saffraan / gele biet
pasta truffel / parmigiano 24m / périgord / iberico *
jonge eend / peulvrucht / tom kha kai
appel / knolselderij / pecan
Explore: 79 euro p.p.
Taste: 95 euro p.p. *
Chef’s menu: 125 euro p.p. **
Op zaterdag serveren we uitsluitend de chef’s menu’s.
—
Bovenstaande is altijd onder voorbehoud van wijzigen in prijs, menu of concept.
Alle vermelde prijzen zijn exclusief dranken.
De keuken van Robuusk heeft z’n eigen signatuur. De creatie van elke smaak en elk gerecht vraagt een complexiteit die ervoor zorgt dat wij slechts in beperkte mate gerechten kunnen aanpassen aan (levensbedreigende) allergieën. In geval van twijfel bij levensbedreigende voedselallergieën, neem je daarom het best vooraf contact op met de chef.
Gluten- en lactosevrij, vegetarisch, veganistisch of een menu zonder vis, schaal- en schelpdieren kunnen wij niet aanbieden, noch menu’s met uitsluitend vlees.
Eventuele aanpassingen in het menu kunnen een extra kost bovenop de menuprijs betekenen.