RESTAURANT
Deze zomer serveert Robuusk omakase lunch en diner op woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag.
In één vast menu — van 6 tot 10 gangen — neemt de chef je mee op ontdekking.
Welke formule je ook kiest, telkens is een uitgelezen pairing met exclusieve sakes mogelijk.
![](/templates/yootheme/cache/39/06-Robuusk-by-AS-Deldycke-39b68fa2.jpeg)
![](/templates/yootheme/cache/9c/01-Robuusk-by-AS-Deldycke-9cecd1b2.jpeg)
![](/templates/yootheme/cache/a0/_DSC4540-a0c6b8f9.jpeg)
![](/templates/yootheme/cache/cf/IMG_0736-cff2a993.jpeg)
LUNCH
rode biet — mowi
jonge haring — sugarsnaps — yoghurt
hamachi — yuzu — gochujang
balfego torro — wasabi — miso**
holy mole — gelakte konijnfilet*
langoustine — koshihikari — nori sabayon
barbacoa holsteiner — taco style
zwarte sesam — venkel — appel
—
op woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag
het lunchmenu is enkel 's middags beschikbaar
omakase lunch 6 gangen: 55 euro
omakase lunch 7 gangen*: 71 euro
omakase lunch 8 gangen**: 95 euro
DINER
rode biet — mowi
watermeloen — straciatella — basilicum
Zeeuwse mossel — pan cristal — mimolette
jonge haring — sugarsnaps — yoghurt
hamachi — yuzu — gochujang
balfego torro — wasabi — miso**
holy mole — Iberico & paling*
langoustine — koshihikari — nori sabayon
barbacoa holsteiner — taco style
zwarte sesam — venkel — appel
—
op woensdag, donderdag, vrijdag, zaterdag en zondag
het dinermenu is enkel 's avonds beschikbaar
omakase diner 8 gangen: 79 euro
omakase diner 9 gangen*: 95 euro
omakase diner 10 gangen**: 125 euro
—
Bovenstaande is altijd onder voorbehoud van wijzigen in prijs, menu of concept.
Alle vermelde prijzen zijn exclusief dranken.
De keuken van Robuusk heeft z’n eigen signatuur. De creatie van elke smaak en elk gerecht vraagt een complexiteit die ervoor zorgt dat wij slechts in beperkte mate gerechten kunnen aanpassen aan (levensbedreigende) allergieën. In geval van twijfel bij levensbedreigende voedselallergieën, neem je daarom het best vooraf contact op met de chef.
Lactosevrij, vegetarisch, veganistisch of een menu zonder vis, schaal- en schelpdieren kunnen wij niet aanbieden, noch menu’s met uitsluitend vlees.
Eventuele aanpassingen in het menu kunnen een extra kost bovenop de menuprijs betekenen.