DE FORMULE

  • Robuusk serveert elke maand een nieuw vast menu in het atelier.
  • Het maandmenu is uitgebreid, gastronomisch en varieert van 8 tot 10 gangen.
  • Je kan aanschuiven aan tafel op bepaalde vrijdag- en zaterdagavonden. De data worden telkens de maand vooraf gecommuniceerd. Schrijf je in op de nieuwsbrief om als eerste het menu te ontdekken.

HET MENU

bimi– crispy rice – bagna cauda

tartelette – champignons – Bruggekaas – butchers’s buikspek

pie tee – knolselderij – dashi – harenka

holsteinertartaar – avocado – aardappel

mossel & kalf – boerenkool – kaffir – aardpeer

coquille – pompoen – Thai

* Unagi paling – holy mole (extra)

skrei – miso honey – aubergine – umeboshi

* Rubia oxtail – eekhoorntjesbrood – kimchi (extra)

kwartel – peer – peterseliewortel

snow white – lychee – kokos – witte chocolade

8 omakase tasting Menu 79 euro

*9 omakase tasting Menu 95 euro

*10 omakase tasting Menu 109 euro

DE DATA

Februari

vrijdag 3 Febr

zaterdag 4 Febr Volzet Private chef's table

vrijdag 10 Febr

zaterdag 11 Febr

zondag 12 Febr

Valentijn dinsdag 14 Febr

vrijdag 17 febr

zaterdag 18 Febr

Donderdag 23 Febr

vrijdag 24 Febr

zaterdag 25 Febr Volzet Private chef's table

Maart

 

Zaterdag 4 Maart

Vrijdag 10 Maart

Zaterdag 11 Volzet Private chef's table

Vrijdag 17 Maart

zaterdag 18 Maart

zondag 19 Maart

vrijdag 24 Maart

zaterdag 25 maart Volzet Catering

CHEF'S TABLE

Ongedwongen gastronomisch genieten

Robuusk serveert elke maand opnieuw een vast menu in het atelier. Je tafelt er eerlijk en heerlijk in een relaxed huiskamersfeer met open keuken. Op bepaalde weekendavonden kan je aanschuiven aan tafel om te genieten van innovatieve, gastronomische gerechten. Plaatsen en data zijn beperkt. De ervaring is exclusief.

RESERVEREN

Reserveren kan telefonisch: 0484/55 27 99 of via mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Tafelgasten met allergieën serveren we een ingekort menu. Dit wordt gecompenseerd door extra smaak en aangepaste porties in het menu. Eventuele aanpassingen in het menu kunnen een extra kost bovenop de menuprijs betekenen.

Aan onze chef’s table kunnen we helaas geen volledig vegetarische of veganistische menu’s serveren, noch menu’s met uitsluitend vlees.

De plaatsen in het atelier zijn beperkt. Schrijf je in op onze nieuwsbrief om als eerste de volgende menu’s en reservatiedata te kennen.

SCHRIJF JE IN OP ONZE NIEUWSBRIEF EN ONTVANG HET WEEKMENU

  • Spoorweg­straat 326
  • 8200 SINT MICHIELS
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  • 0484 55 27 99