Skip to main content

RESTAURANT

Op donderdag, vrijdag en zaterdag serveert Robuusk je lunch en diner.

In één vast menu neemt de chef je telkens mee op ontdekking.

Elk gerecht werd minutieus samengesteld met respect voor product en seizoen — en met een unieke visie op wat smaken allemaal kunnen.

DE FUNKY LUNCH

telkens 's middags op donderdag, vrijdag en zaterdag

het lunchmenu is enkel 's middags beschikbaar

voorgerecht

vitello tonato

bijgerecht**

holy mole — gelakte konijnfilet

hoofdgerecht

kabeljauw quinoa  tomaat sambai

dessert*

"Dame blanche"

voorgerecht + hoofdgerecht 2 gangen: €36

voorgerecht + hoofdgerecht + dessert (3 gangen)*: €45

voorgerecht + bijgerecht + hoofdgerecht + dessert (4 gangen)**: €59

HET OMAKASE DINNER

telkens 's avonds op donderdag, vrijdag, zaterdag en zondag

het omakase dinermenu is enkel 's avonds beschikbaar

caesarsalade – ponzu

tartaar - kerstomaat - gerookte aubergine

tonijn – mais – jalapeño

unagi – truffel – aardpeer – umeboshi

coquille & hamachi – komkommer – sushirijst 

gelakte konijnfilet - holy mole (signature dish)

skrei - dashi beurre blanc - bottarge

hoevekip - hokkaido bagna cauda - asperge

aardbei & rabarber - limoen - pandan

8 gangen omakase dinner: 79 euro                    

9 gangen omakase dinner*: 95 euro            

10 gangen omakase dinner**: 125 euro          

sake pairing: 50, 60 of 70 euro (voor 5, 6 of 7 glazen resp.)          

Bovenstaande is altijd onder voorbehoud van wijzigen in prijs, menu of concept.

Alle vermelde prijzen zijn exclusief dranken.

De keuken van Robuusk heeft z’n eigen signatuur. De creatie van elke smaak en elk gerecht vraagt een complexiteit die ervoor zorgt dat wij slechts in beperkte mate gerechten kunnen aanpassen aan (levensbedreigende) allergieën.

Lactosevrij, vegetarisch, veganistisch of een menu zonder vis, schaal- en schelpdieren kunnen wij helaas niet aanbieden, noch menu’s met uitsluitend vlees.

In geval van twijfel bij levensbedreigende voedselallergieën, neem je daarom het best vooraf contact op met de chef.

Eventuele aanpassingen in het menu kunnen een extra kost bovenop de menuprijs betekenen.