RESTAURANT
Robusk serveert lunch en diner op donderdag, vrijdag en zaterdag. En eenmaal per maand ook op zondag.
In één vast menu neemt de chef je mee op ontdekking. Telkens is een uitgelezen pairing met exclusieve wijnen en/of sakes mogelijk.




Lunch
Seafood platter
geitenkaas / bell peper / sanbaizu
mowi / yuzu & galanga / gele biet / rabarber
pasta truffel / Parmigiano 24m / Perigord / knolselder
balfego tonijn / “ceci n’est pas une vitello tonato “ extra **
holy mole / konijn & unagi extra*
hoevekip / spitskool
appel / tonka / pecan
—
6 omakase lunch: 60 euro
7 omakase lunch: 75 euro *
8 omakase lunch: 105 euro **
DINER
seafood platter
geitenkaas / bell peper / sanbaizu
Noordzeekrab / preskop / zuurdesembrioche
zeebaars / framboos / shiso / daikon
mowi / yuzu & galanga / gele biet / rabarber
balfego tonijn / “ceci n’est pas une vitello tonato “ extra **
holy mole / konijn & unagi*
Rubia Gallega / tom kha kai / spitskool
appel / tonka / pecan
—
7 omakase menu: 79 euro
8 omakase menu: 95 euro *
9 omakase menu: 125 euro **
—
Bovenstaande is altijd onder voorbehoud van wijzigen in prijs, menu of concept.
Alle vermelde prijzen zijn exclusief dranken.
De keuken van Robuusk heeft z’n eigen signatuur. De creatie van elke smaak en elk gerecht vraagt een complexiteit die ervoor zorgt dat wij slechts in beperkte mate gerechten kunnen aanpassen aan (levensbedreigende) allergieën. In geval van twijfel bij levensbedreigende voedselallergieën, neem je daarom het best vooraf contact op met de chef.
Gluten- en lactosevrij, vegetarisch, veganistisch of een menu zonder vis, schaal- en schelpdieren kunnen wij niet aanbieden, noch menu’s met uitsluitend vlees.
Eventuele aanpassingen in het menu kunnen een extra kost bovenop de menuprijs betekenen.