Skip to main content

CHEF'S TABLE VAN 19 JUNI

jerky watermelon – tomaat – shiso

Zeebrugse garnaaltjes – avocado – prei

rode poon – Oost-Indische kers

canard à l'orange – naan

schorsvel – ansjovis – nori 

chawanmushi – langoustine – groene asperges

kalfszwezerik – tuinboon – gremolata – asperges

kalfswangetjes – truffel – shiitake 

aardbei – rabarber – crème anglaise

Prijs € 75/persoon

Het is super als je ons al bij reservatie informeert over eventuele allergieën. Dat geeft ons de tijd en de kans om met gepaste ingrediënten een waardig en even origineel alternatief voor je te creëren.

Tafelgasten met allergieën serveren we een ingekort menu. Dit wordt gecompenseerd door extra smaak en aangepaste porties in het menu. Eventuele aanpassingen in het menu kunnen een extra kost bovenop de menuprijs betekenen.

Aan onze chef’s table kunnen we helaas geen volledig vegetarische of veganistische menu’s serveren, noch menu’s met uitsluitend vlees.

 De plaatsen in het atelier zijn beperkt. Schrijf je in op onze nieuwsbrief om als eerste de volgende menu’s en reservatiedata te kennen.

Evenement-informatie

Startdatum zaterdag 19-06-2021 18:00
Einddatum zaterdag 19-06-2021 23:30
Max. deelnemers 12
Ingeschreven 11
Aantal plaatsen 1
Prijs per persoon €75.00
Locatie ROBUUSK ATELIER

Wij accepteren geen inschrijvingen meer