BITES & HAPJES
Pecorino / Italiaanse worst / bresaola / zongedroogdetomatenpesto met crackers
Caesarsalad met ansjoviscroutons / mimosa / broccoli
Flatbreadpizza met aardpeer / hazelnoot / burrata / truffel
Bouillabaisse met zoeteaardappelrouille en saffraan
€54 per 2 personen
HET MENU
Koud voorgerecht
Carpaccio van kalf & tonijn
Peultjes / parmezaan / truffel
Warm voorgerecht
Kabeljauw
Risotto / pompoen / pecorino
Hoofdgerecht
Cannelloni fazantragout
Fine-champagnesaus / gremolata
Dessert
Tarte au citron
Amalficitroen / pistache / amandel
4 gangen: €59 p.p.
Het menu kan soja- & notenvrij worden gemaakt. De signatuur en complexiteit van de bereidingen laat niet toe andere allergenen (zoals lactose of gluten) weg te laten.
HET VEGGIE MENU
Koud voorgerecht
Ceviche koolrabi
Peultjes / parmezaan / truffel
Warm voorgerecht
Wortelmozaïek
Risotto / pompoen / pecorino
Hoofdgerecht
Geroosterde spitskool
Fine-champagnesaus / gremolata
Dessert
Tarte au citron
Amalficitroen / pistache / amandel
4 gangen: €50 p.p.
Het menu kan soja- & notenvrij worden gemaakt. De signatuur en complexiteit van de bereidingen laat niet toe andere allergenen (zoals lactose of gluten) weg te laten.
DE WIJNEN
Fris wit (fantastisch bij het koude voorgerecht)
Gi Elio Perrone — Asti, Piemonte, Italië
chardonnay, moscato, viognier — 13,5%
23 euro / fles
Vol wit (ideaal bij de kabeljauw of wortelmozaïek)
Segreto di Bianca Masseria Cuturi 1881 — Fiano Salento, Puglia, Italië
fiano minutolo — 13%
22 euro / fles
Rood (perfect bij de cannelloni of de spitskool)
Axioma Passione & Natura — Montepulciano d’Abruzzo, Abruzzo, Italië
montepulciano — 13%
20 euro / fles
Wijnpakket
60 euro / pakket van 3 flessen (Gi, Segreto di Bianca & Axioma)
PRAKTISCH
Tot wanneer kan je bestellen?
Bestel ten allerlaatste op 21 of 28 december voor je kerst- of oudejaarsmenu respectievelijk. Vroeger je bestelling plaatsen kan natuurlijk ook, later niet meer.
De chef werkt zoals altijd met verse producten. Daardoor heeft het menu een houdbaarheid van 4 dagen en kan je het ook op tweede kerst, nieuwjaar … serveren.
Bij de gerechten ontvang je makkelijke en haalbare instructies over hoe je de gerechten het mooist presenteert voor jou en je gasten.
Wanneer kan je je feestmenupakket afhalen?
- voor kerst: op dinsdag 24 december tussen 11u00 's ochtends en 1u00 's namiddags
- voor oud en nieuw: op dinsdag 31 december tussen 11u 's ochtends en 1u 's namiddags
Waar kan je je feestmenupakket afhalen?
Eén adres: Robuusk, Spoorwegstraat 326, 8200 Sint-Michiels, 8000 Brugge.